Samen op stap

Ben je op zoek naar inspiratie voor een leuke namiddag?
Komen je vrienden of familie op bezoek en wil je graag eens samen op uitstap?
Ken je de omgeving niet en wil je graag ontdekken wat er hier in de buurt allemaal te beleven is?
Heb je van je (klein)kinderen de vraag gekregen om samen te spelen?

Kinderen en jongeren gaan graag op avontuur, houden van spelen, ontdekken, beleven, samen leuke dingen ondernemen, …

Denk maar aan een uitstap naar de speeltuin of het sportterrein, een bezoek aan de kinderboerderij, ravotten in het (speel)bos, samen gaan bowlen of gaan zwemmen, een culturele uitstap, samen een theater-, muziek of filmvoorstelling gaan bekijken, een ijsje of pannenkoek gaan eten, wandelen, een fietstocht, naar de bibliotheek of de spelotheek gaan, …

Hier kan je een overzicht vinden van activiteiten voor kinderen en jongeren en leuke plaatsen in Tienen en omgeving. Zo willen we je inspireren en ideeën geven om samen met je vrienden en familie leuke activiteiten te ondernemen.

Spelen is ontdekken en verwonderd raken, je amuseren, met al je zintuigen. We hopen dat je dit tijdens en na je opname kan beleven en hiervan kan genieten samen met anderen.

De keuze en het aanbod is groot, daarom voegen we ook de gegevens vinden van de toeristische diensten, cultureel centrum, bibliotheek, … hier kan je steeds terecht voor bijkomende informatie.

Spreek voor meer informatie, hulp bij het concretiseren van een uitstap of bij vragen ook gerust de ergotherapeut van jouw groep aan, wij helpen je hier graag verder mee op weg…

Op stap in...

Tienen

Hoegaarden

Glabbeek

Tielt-Winge

Landen

Linter

Zoutleeuw

Hélécine-Heilissem