Faciliteiten

Psychiatrische kliniek Alexianen Tienen

Parking

Aan de psychiatrische kliniek bevindt zich geen bezoekersparking. Gratis parkeren is wel mogelijk op wandelafstand. De verschillende parkeermogelijkheden vindt u ook terug via de website van stad Tienen. De straten rondom de psychiatrische kliniek bevinden zich in de blauwe zone, wat betekent dat een parkeerschijf plaatsen verplicht is!

Cafetaria en winkeltje

In de cafetaria van de kliniek kunnen bezoekers terecht voor een drankje en een hapje. In het winkeltje kunnen bezoekers terecht voor kranten en tijdschriften, briefpapier en omslagen, schrijfgerief, toiletartikelen, rookwaren en snoepgoed.

De cafetaria en het winkeltje zijn open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 17.30 uur tot 20.00 uur, en op woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Familieleden van patiƫnten kunnen ook een warme maaltijd nuttigen in de cafetaria, tegen een kostprijs van 5,50 EUR.

WZC Sint-Alexius

Parking

Aan WZC Sint-Alexius bevindt zich geen bezoekersparking. Gratis parkeren is wel mogelijk op wandelafstand. De verschillende parkeermogelijkheden vindt u ook terug via de website van stad Tienen. De straten rondom het woonzorgcentrum bevinden zich in de blauwe zone, wat betekent dat een parkeerschijf plaatsen verplicht is!

Cafetaria

Het WZC beschikt over een cafetaria, waar bezoekers met bewoners terecht kunnen.

WZC Huize Nazareth

Parking

WZC Huize Nazareth beschikt over een parking voor bezoekers.

Cafetaria

Bezoekers kunnen met bewoners terecht in de cafetaria van WZC Huize Nazareth (Prieeltje).