Home 
U bevindt zich hier: Home > Onderzoek > Wetenschappelijk onderzoek
print

HOME

De Alexianen Zorggroep Tienen (AZT), bestaande uit de Psychiatrische Kliniek Alexianen, het Woonzorgcentrum Sint-Alexius, het Woonzorgcentrum Huize Nazareth en vzw Hestia-Beschut wonen, wil een eigen bijdrage leveren aan wetenschappelijk onderzoek. Wetenschappelijk onderzoek vormt een belangrijke pijler van kwaliteitsvolle zorg, zowel door vernieuwende ideeŽn aan te reiken als de bestaande zorg te verbeteren via systematisch beoordeling en kritische feedback.
De Alexianen Zorggroep Tienen zet regelmatig eigen onderzoeksprojecten op, ontworpen en uitgevoerd door eigen medewerkers. Daarbij kan beroep gedaan worden op medewerking uit andere instellingen, universiteiten en hogescholen. Ook participeert de AZT regelmatig aan externe projecten als die belangrijk en relevant zijn voor de eigen werking. In dit kader wordt gestreefd naar samenwerking met diverse universiteiten.

Op deze webpagina werd de belangrijkste informatie over wetenschappelijk onderzoek in de Alexianen Zorggroep Tienen gebundeld. Voor meer informatie kan men terecht bij Eva Dierckx (eva.dierckx@fracarita.org)
Alexianen Zorggroep Tienen
© 2017
webmaster: johan beenaerts